Gratis verzending in België vanaf € 50,-

Levertijd

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in Belgie en Nederland. Voor verzendingen naar andere landen, gelieve contact op te nemen via het contactformulier.
De levering gebeurt door PostNL. Vanaf een bestelling van 50 euro in Belgie, zijn de verzendingskosten gratis. Onder de 50 euro betaalt de klant 5,60 euro voor een verzending in Belgie. Voor een verzending naar Nederland betaalt de klant 8,60 euro voor een bestelling onder 75 euro. Vanaf een bestelling van 75 euro, zijn de verzendingskosten naar Nederland gratis. Indien je niet aanwezig bent op het moment van de levering, kan het pakket afgehaald worden in het vermelde postpunt.
Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de klant geleverd binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling.
De goederen kunnen ook opgehaald worden in de winkel binnen 30 dagen.
Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de klant onverwijld worden gemeld via e-mail aan [email protected].

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?